OVER ONS

Team

Sociaal.nl Schuldsanering B.V. bestaat uit 4 WSNP bewindvoerders (allen ingeschreven in het Wsnp-register opgesteld door Bureau Wsnp) en 1 ondersteuner. Wij zijn met ons team werkzaam voor de rechtbanken Noord-Holland, Amsterdam, Den Haag, Midden-Nederland, Den Haag, Rotterdam en Zeeland-west Brabant.

Werkzaamheden

Op dit moment zijn wij enkel werkzaam als Wsnp bewindvoerders en voeren geen schuldhulpverlening, budgetbeheer en/of beschermingsbewind uit.
Wordt u door de gemeente niet geholpen of loopt u als beschermingsbewindvoerder tegen een muur aan met uw client als het gaat om hulp bij schulden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Overname schuldhulpverlening, budgetbeheer en beschermingsbewind

Per januari 2022 is Sociaal.nl Schuldsanering B.V. gestopt met het uitvoeren met haar werkzaamheden als schuldhulpverlener en budgetbeheerder. Deze werkzaamheden zijn overgenomen door Verder Groep (voorheen Plangroep) Zaandam.
De dossiers beschermingsbewind zijn overgenomen door diverse beschermingsbewindvoerders. Wij verzoeken u dan ook het bewind register te controleren. Wij gaan er ook vanuit dat de nieuwe beschermingsbewindvoerders inmiddels contact met u hebben opgenomen. Wij kunnen inhoudelijk geen vragen meer beantwoorden met betrekking tot bovengenoemde werkzaamheden. Wij zullen u dan ook doorverwijzen naar Verder Groep of het bewind register.